Positiivinen vuorovaikutus yrityksille ja yhteisöille

Vahvista yhteisönne onnellisuutta ja yhteistyökykyä

Positiivinen vuorovaikutuskurssi antaa avaimet rakentavaan vuorovaikutukseen kaikille yhteisön jäsenille.

Mistä on kyse? Katso video (1:19 min):

Miksi yhteisön vuorovaikutukseen kannattaa panostaa?

Lähestyttävyys. Positiivinen vuorovaikutus -valmennus tehostaa vuorovaikutusta myynnissä, asiakasrajapinnassa, tiimityöskentelyssä, kokouksissa ja kaikessa arkisessa kanssakäymisessä.

Pehmeät taidot. Positiivinen vuorovaikutus -menetelmässä sparrattavat taidot ovat pehmeitä taitoja (esimerkiksi tiimityöskentely, itsetuntemus, vakuuttavuus), jotka ovat tutkimusten mukaan myös arvostetuimpia tulevaisuuden taitoja yritysmaailmassa ja työelämässä.

Yhteistyötaidot. Positiivinen vuorovaikutus -menetelmä antaa vahvat valmiudet sujuvaan kanssakäymiseen ihmisten kanssa, rakentavaan konfliktinratkaisuun ja avaimet hyvään itsetuntemukseen lähtötasosta riippumatta.

Mitä valmennus tarjoaa?

• Opit ottamaan haltuun sosiaaliset tilanteet ja astumaan esiin ihmisten välisessä vuorovaikutuksessa – omana itsenäsi

• Opit esiintymään eduksesi ja tekemään vaikutuksen ihmisiin

• Saat rohkeutta sekä itseluottamusta – hylkäämällä rajoittavat uskomuksesi itsestäsi

• Et juutu konflikteihin, vaan opit ratkaisemaan ristiriidat rakentavasti

Hyvien ihmissuhdetaitojen avulla saamme rakennettua hyvän elämän ja yhteisön – saamme tukea ja osaamme tukea muita.

Näiden taitojen avulla voimme muuttaa elämäämme merkittävästi – saamme rohkeutta sosiaalisiin tilanteisiin ja saavutamme tavoitteemme pehmeällä tavalla, määrätietoisesti ja vakuuttavasti.

Ihmissuhteet tuovat enemmän mahdollisuuksia niin työssä kuin vapaa-ajalla. Opimme ymmärtämään omat ja muiden tarpeet vuorovaikutustilanteissa. Positiivisen vuorovaikutuksen -menetelmät on helppo ottaa käytäntöön.

Positiivisen vuorovaikutuksen kurssilla panostamme siihen, että jokaisella yhteisön jäsenellä on avaimet hyviin vuorovaikutustaitoihin. 

Tulkaa mukaan positiiviseen muutokseen – näillä työkaluilla yhteisönne hyvinvointi ja tuottavuus lisääntyy.

Jonna, kerro lisää

Kerron mielelläni enemmän miten saatte positiivisen vuorovaikutuksen yritysyhteisönne voimavaraksi! Ota minuun yhteyttä suoraan tai oheisen lomakkeen kautta.

Jonna Närhi, 050 305 2629 tai jonna@intohimohuoltamo.com

Kurssin valmentaja

Jonna Närhi, parisuhdeterapeutti

Hei, olen Jonna Närhi! Toimin hyvinvointi- ja terveysalan yrittäjänä, puhujana, vuorovaikutusvalmentajana sekä ihmissuhde- ja pariterapeuttina. 

Valmentamisen, kouluttamisen ja terapiapalveluiden lisäksi olet saattanut lukea ihmissuhteisiin liittyviä asiantuntijahaastatteluitani eri medioista (mm. Helsingin SanomatIltalehtiIlta-SanomatTrendi-lehti, Me Naiset). 

Pariterapeuttina olen jatkuvasti huomannut, että KAIKESSA ihmisten välisessä kanssakäymisessä vuorovaikutus on avain. 

Olen tuonut nämä työkalut, joita olen vuosia kehittänyt, kaikkien käyttöön Positiivinen vuorovaikutus -valmennuksessa. 

Hyvät vuorovaikutustaidot ovat yksinkertaisempia kuin yleensä kuvittelemme. Ihmissuhdetaidot ovat myös täysin opeteltavissa olevia asioita.

~ Jonna

Olemme panostaneet siihen, että kurssin opit ovat aidosti helppo omaksua

Kurssi on saatavilla verkkokurssina, kuin myös lähi- tai hybridikoulutuksena. Verkkokurssin voi aloittaa ja käydä täysin oman aikataulun mukaan itsenäisesti. 

Verkkokurssin suorittamisesta saa diplomin. Tämän avulla myös työyhteisö voi antaa kannustumia kurssin läpikäymiseen. 

Koko Suomi tarvitsee lisää positiivista vuorovaikutusta. Kulttuuria jossa vuorovaikutus on selkeää, emmekä jurota. Tästä kertoo sekin, että verkkokurssillamme on jo tuhansia osallistujia! 

Livevalmennukset ja luennot

Valmennukset räätälöidään yrityksenne tarpeiden mukaan. Valmennukset on mahdollista järjestää lähi-, etä-, tai hybridimallisesti pienelle tai isolle yleisölle. Kysy lisää, niin voimme räätälöidä teidän yritystänne parhaiten palvelevan kokonaisuuden.

Positiivinen vuorovaikutus verkkokurssi sisältää

Yli 60 korkeatasoista videota. Ihmiskohtaamisten asiantuntija, terapeutti Jonna Närhi, käy läpi Positiivisen vuorovaikutuksen Aasta Ööhön innostavasti ja selkeästi käytännön kautta! Koska elefantti on syötävä pala kerrallaan, olemme jaotelleet osiot lyhyisiin ja helposti omaksuttaviin osioihin.

Kurssi toimii myös älypuhelimella ja kulkee mukanasi aina. Inspiroidu kurssista ja käytännön työkaluista vuorovaikutustilanteissa, missä ikinä kuljetkin. Kurssi on helppo käyttää, joten se tulee myös käytyä matalalla kynnyksellä.

Tärkeimmät harjoitukset tulostettavina PDF-tiedostoina. Harjoitukset perustuvat kognitiiviseen psykologiaan ja ne ovat tutkitusti hyvin tehokas tapa itsensä kehittämiseeen.

Voit myös kuunnella! Koska audio on suosittu mediamuoto, olemme tehneet kurssin sisällöistä myös kuunneltavat versiot. Näin voit opiskella ja inspiroitua Positiivisen vuorovaikutuksen -menetelmistä vaikkapa lenkillä tai työmatkalla!

Ota yhteyttä niin kerron lisää! 

050 305 2629 tai 
jonna@intohimohuoltamo.com