Artikkelikuva Intohimohuoltamo

Parisuhdeterapia ja seksuaaliterapia

Pari suutelee. Parisuhdeterapia ja seksuaaliterapia kuvitus.

Parisuhdeterapia ja seksuaaliterapia lähi- ja etävastaanotolla.

Ammattitaidolla ilman oletuksia.

Ihmisläheinen, osaavan terapeutin apu parisuhteen ongelmiin ja kaikkeen mikä mietityttää seksuaalisuudessa. Vastaanotollamme sinua palvelee parisuhdeterapeutti ja seksuaaliterapeutti, seksologi Jonna Närhi.

Asiakastyytyväisyytemme on kiitettävä.

Parisuhdeterapia ja seksuaaliterapia luottamuksella

Voit varata ajan etä- tai lähivastaanotolle

Etävastaanottomme toimii suojatulla yhteydellä tietokoneen tai mobiililaitteen selaimella, eikä vaadi erillisiä asennuksia. Lähivastaanottomme palvelee Lahdessa osoitteessa Tapparakatu 13.
Huom! Mikäli olet varannut ajan 22.4.2022 jälkeen ja haluat varata uuden ajan  – kirjaudu sisään.

Varaa aika parisuhde- ja seksuaaliterapeutin vastaanotolle

[bookly-form staff_member_id=”1″ hide=”staff_members,date,week_days,time_range”]

Vastaanotolle olet tervetullut yksin tai kumppanin kanssa.  Tilauksen tehtyäsi saat automaattisesti varausvahvistuksen, kuitin ja ohjeet sähköpostiisi.

Etävastaanottomme virtuaalihuone toimii tietokoneen tai puhelimen selaimella, eikä vaadi erillisiä asennuksia. Mikäli haluat mieluummin puhelinajan, niin varaa etäaika. Kirjoita “puhelinaika” ajanvarauksen lisätietoihin ja soitan sinulle varattuna ajankohtana.

Tilausprosessi on suojattu ja turvallinen.
Varaus- ja peruutusehdot.

Parisuhdeterapia ja seksuaaliterapia kuvituskuva

Vastaanottomme

Vastaanotollamme teitä palvelee parisuhdeterapeutti ja seksuaaliterapeutti Jonna Närhi. Jonnalla on monipuolinen koulutus ja kokemus terapiatyöstä, ihmisten kohtaamisesta ja vuorovaikutuksesta.

Meillä ei työskennellä liukuhihnalta, vaan jokainen asiakas on meille yksilö. Työskentelytavat valitaan yksilöllisesti jokaisen asiakkaan omien tarpeiden ja haasteiden mukaan.

Miksi meille?

Luottamuksellisuus ja arvostus teitä kohtaan. Haluan löytää jokaisen asiakkaan ongelmaan aidosti parhaan ratkaisun. Kohtaan teidät yksilöinä ja etsimme ratkaisua teidän omista lähtökohdistanne käsin. Tämä säästää myös aikaa, kun ongelmiin – ja niiden ratkaisuihin päästään pureutumaan tehokkaammin ilman oletuksia.

Kokonaisvaltainen osaaminen. Taustani vuoksi minulla on tarjota hyvin kattavat työkalut, tietotaito ja osaaminen erilaisten ongelmien kohtaamiseen niin parisuhteen, kuin seksuaalisuudenkin saralla.

Parisuhde on kokonaisuus, johon kuuluu ihmissuhdetaidot, totutut tavat ja seksuaalisuus. Vastaanotolle voit tulla omana itsenäsi ja käsitellä juuri niitä asioita jotka ovat sinulle ajankohtaisia.

Asiakastyytyväisyytemme on huipputasolla. Lähestyn ongelmia positiivisuuden kautta, eli etsimme ratkaisuja ja parhaita, yksilöllisiä, toimintamalleja, joilla saamme muutoksen aikaan.

Vaikka käsiteltävät aiheet tuntuisivat arkaluontoisilta ja joutuisimme käymään läpi kipeitäkin asioita, niin lopetamme terapiaistunnot aina voimavarojenne vahvistamiseen.

Parisuhdeterapeutin esittely

Parisuhdeterapeutti Jonna Närhi

Jonna Närhi

Parisuhdeterapeutti, seksuaaliterapeutti, seksologi, sairaanhoitaja (AMK) sekä
vuorovaikutusvalmentaja, Mindfulness- ja NLP-ohjaaja.

050 305 2629, jonna@intohimohuoltamo.com

Esittely pidemmillä puheilla…

Hei, minä olen Jonna Närhi.

Olen koulutettu parisuhdeterapeutti ja seksuaaliterapeutti, seksologi, hyvinvointi- ja terveysalan yrittäjä ja puhuja.

Olen myös suuren ja suurenmoisen uusperheen äiti.

Valmentamisen, kouluttamisen ja terapiapalveluiden lisäksi olet saattanut lukea parisuhteeseen- ja seksiin liittyviä asiantuntijahaastatteluitani eri medioista (mm. Helsingin Sanomat, Trendi-lehti, Iltalehti, Iltasanomat, Me Naiset).

Taustaltani olen myös perhetyöhön erikoistunut sairaanhoitaja, jonka lisäksi olen kouluttautunut mm. Mindfulness-ohjaajaksi ja NLP-valmentajaksi (neurolingvistinen ohjelmointi on toimintamalli, jonka avulla muutetaan ajattelutapaa, jotta voidaan toimia eri tilanteissa parhaalla mahdollisella tavalla).

Aina en ole elämässä päässyt helpoimmalla.

Suurin menetykseni on ollut kahden lapseni menettäminen perinnölliseen sairauteen. Lasten kuolemat saivat elämänarvoni hieman toisenlaisiksi ja halusin tehdä työtä, joka on merkityksellisempää ja jossa voin auttaa muita.

Haluan myös kertoa ihmisille, että vaikka kaikki menisi päin helvettiä, tulee elämässä silti uusia sivuja – tänä päivänä tunnen tekeväni merkityksellistä työtä ja saan olla myös kolmen eläväisen lapsen äiti!

Matkalla oppimani myötä haluan jakaa myös muille ihmisille työkaluja, joiden avulla voi selvitä jopa mahdottomasta!

Tarjoan ratkaisukeskeistä terapiaa, niin yksilöille, kuin pareillekin, kaikkiin parisuhteen ja seksuaalisuuden ongelmiin.

Usein jo ensimmäisen käyntikerran jälkeen melkoinen painolasti on pudonnut harteilta – jo pelkästään sillä ajatuksella, että ongelmille voi tehdä jotain.

Tunnelma vastaanotollani on lämmin, vaikka pyrimme ratkaisuihin – positiiviseen muutokseen. Terapiatyöhöni kuuluu henkinen valmennus, joka on voimavarojen lisäämistä kohtaaminne haasteisiin.

Yksi tärkeimmistä taidoistani on kyky kertoa asioista selkeästi ja inspiroivasti niin, että siitä saa konkreettisia työkaluja asioiden työstämiseen, kuin myös innostuksen niiden toteuttamiseen.

Parisuhteeseen ja seksuaalisuuteen liittyvät solmut voivat olla hyvin arkaluontoisia asioita, joten olemme ottaneet huomioon erityisesti sinun tietoturvasi palveluissamme.

Ensimmäinen askel muutokseen on ottaa se askel.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan meidän onnellisten joukkoon. Varaa aikasi rohkeasti vastaanotolleni.

Parisuhdeterapia ja seksuaaliterapia kuvituskuva

Tilaus

Hinnasto parisuhdeterapia ja seksuaaliterapia

Etävastaanotto ja puhelinajat

45 minuuttia
Päivä (klo: 9-17) 99 €
Ilta (klo: 17-21) 129 €

60 minuuttia
Päivä (klo: 9-17) 119 €
Ilta (klo: 17-21) 149 €

90 minuuttia
Päivä (klo: 9-17) 159 €
Ilta (klo: 17-21) 189 €

Lähivastaanotto

45 minuuttia
Päivä (klo: 9-17) 109 €
Ilta (klo: 17-21) 139 €

60 minuuttia
Päivä (klo: 9-17) 129 €
Ilta (klo: 17-21) 159 €

90 minuuttia
Päivä (klo: 9-17) 169 €
Ilta (klo: 17-21) 199 €

Kaikki hinnat sisältävät voimassa olevan arvonlisäveron (24%).


Näin tilaus toimii

Parisuhdeterapian ja seksuaaliterapian vastaanotolle olet tervetullut yksin, tai kumppanin kanssa. Vastaanotolla sinua palvelee parisuhde- ja seksuaaliterapeutti, seksologi Jonna Närhi.

Varaamalla ajan saat ohjeet  sähköpostiisi. Mikäli varaat ajan etäterapiaan, saat linkin antamaasi sähköpostiisi, jolla pääset tapaamiseen sovittuna aikana. Etäterapiamme toimii turvallisella, suojatulla yhteydellä kännykän tai tietokoneen selaimessa, eikä vaadi erillisiä asennuksia.

Varaukset maksetaan verkkokaupan kautta. Tilausprosessi on suojattu ja turvallinen. Voit maksaa verkkopankin kautta, pankkikorteilla, mobiilimaksuna, laskulla sekä osamaksulla. Hinnaston löydät varauskalenterin alta.

Mikäli varaat ajan ensimmäistä kertaa, järjestelmä luo sinulle automaattisesti käyttäjätunnuksen ja salasanan, josta pääset tarkastelemaan varattuja aikojasi. Kirjautumisohjeet lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiin tilauksen jälkeen. Saat sähköpostiin myös muistutuksen ajanvarauksesta.

Kaikissa tilaukseen liittyvissä kysymyksissä voit soittaa meille numeroon 050 305 2629, tai kysyä sähköpostilla info@intohimohuoltamo.com.

Verkkokaupamme maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin.

Visma Pay Intohimohuoltamo

TURVALLINEN MAKSU |MONIPUOLISET MAKSUTAVAT | TIETOSI OVAT TURVASSA

Parisuhdeterapia ja seksuaaliterapia kuvituskuva

Milloin ja miksi Parisuhdeterapia tai seksuaaliterapia?

Parisuhteemme ja seksuaalisuutemme vaikuttaa suuresti elämämme laatuun, arkeemme ja hyvinvointiimme.

Parisuhdeterapia ja seksuaaliterapia on ratkaisukeskeinen, luottamuksellinen tapa päästä eteenpäin parisuhteeseen sekä seksuaalisuuteen liittyvissä ongelmissa ja kysymyksissä.

Terapia sekä seksuaaliterapia avaa uusia näkökulmia ja konkreettisia työkaluja parisuhteesi, seksuaalisuutesi ja itsesi kehittämiseen.

Parisuhdeterapiaan tai seksuaaliterapiaan kannattaa hakeutua siinä vaiheessa, kun toinen tai molemmat suhteen osapuolista tuntevat, että jokin asia on epätyydyttävällä kannalla.

Meidän vastaanotollamme emme etsi syyllisiä, vaan kartoitamme uusia, toimivampia, tapoja ja ratkaisuja. On myös tärkeää tiedostaa miten uudet tavat saadaan juurrutettua arkeen, jotta muutoksesta saadaan todellinen.

Ajan voit varata yksin tai kumppanisi kanssa. Terapiaan voit myös tulla, vaikka sinulla ei olisi parisuhdetta. Terapiavastaanotolle olet lämpimästi tervetullut, mikäli haluat tutkailla omaa parisuhdekäyttäytymistäsi tai ratkaista seksuaalisuuteen liittyvän pulman.

Kohtaan sinut empaattisesti, mutta menemme kuitenkin asiaan, jotta saamme muutoksen liikkeelle.

Parisuhdeterapia

 • Vuorovaikutuksen vaikeudet
 • Tunteiden ja halujen sanoittaminen
 • Parisuhteen epätasapainoisuus
 • Parisuhteen roolit ja odotukset
 • Riitely
 • Eripariset halut
 • Luottamuksen puute, mustasukkaisuus (menneet kokemukset tai uskottomuus parisuhteessa)
 • Uskottomuus parisuhteessa
 • Uusperheen ongelmat ja roolit
 • Lapsiperheen ongelmat
 • Kriisit, eron uhka, ero
 • Addiktiot
 • Ruuhkavuodet, itsensä kadottaminen
 • Väkivalta parisuhteessa
 • Seksi ja seksuaalisuus (katso seksuaaliterapia)
 • Suhteen päivittäminen ja huoltaminen
 • Ongelmat romanttisten ja intiimien suhteiden solmimisessa, ylläpitämisessä ja löytämisessä

Seksuaaliterapia

 • Seksuaalinen itsetunto- ja itsetuntemus
 • Halujen eriparisuus
 • Nähdään kumppani jonain muuna, kuin seksuaalisuutta herättävänä parina (muut roolit ovat vieneet intohimon)
 • Seksuaalisuuden häiriöt, sairauksiin, vammoihin ja lääkityksiin liittyvät haasteet seksuaalisuudessa
 • Kiihottumisen ja orgasminsaannin vaikeudet
 • Seksuaalisuuden traumat
 • Yhdyntäkivut
 • Haluttomuus
 • Häpeä omasta kehosta
 • Seksuaalinen identiteetti
 • Kokemattomuus ja siihen liittyvät kysymykset
 • Lapsettomuuden vaikutus seksuaalisuuteen
 • Iän tuomat muutokset seksuaalisuuteen
 • Erilaisten elämänvaiheiden tuoma muutos seksuaalisuuteen
 • Seksuaaliset riippuvuudet ja addiktiivinen seksuaalikäyttäytyminen
 • Avoin suhde, suhteen avaaminen
Parisuhdeterapia ja seksuaaliterapia asiakaspalautteet

Asiakaspalautteita parisuhdeterapiasta sekä seksuaaliterapiasta

Jonna on huipputerapeutti. Me oltiin etsitty apua todella monesta paikasta, eikä oltu päästy edes oikeista asioista puhumaan. Jonna kysyi heti oikeat kysymykset ja pääsimme purkamaan ristiriitaa rakentavasti. Jonnan kanssa tulee olo, että hän on molempien puolella ja sai myös meidät asettumaan samalle puolelle.

Nainen, 42 & Mies, 47

Pääsimme ison askeleen eteenpäin. Terapeutti antoi hyvät työkalut voimavarojen löytämiseen. Uudet tavat ovat toimivia ja parisuhde voi huomattavasti paremmin nyt.

Nainen, 33 & Mies, 36

Jonna otti molemmat osapuolet huomioon ja hänestä paistoi läpi aito halu auttaa meitä asiassa. Vastaanotolla pystyimme käymään rakentavasti läpi keskustelun, jota molemmat olivat pelänneet aloittaa vuosikausia.

Nainen, 40 & Mies, 38

Pariterapian avulla sain useita ihmissuhteisiin ja omaan itsetuntoon liittyviä ongelmia selvitettyä.

Mies, 27

Jännitti tulla vastaanotolle, mutta ei se ollutkaan kauheaa. Terapeutti oli hyvin ymmärtäväinen ja löysimme heti ensimmäisellä käyntikerralla ratkaisuja tilanteeseen.

Nainen, 36

Parisuhdeterapeutti osasi luoda taitavasti yhteyden ja pääsimme heti ensimmäisellä kerralla todella ison loikan eteenpäin.

Nainen, 28 & Mies, 28
Parisuhdeterapia ja seksuaaliterapia kuvituskuva

Usein kysyttyä

Minkälaisissa asioissa voin saada apua?

Parisuhde- ja seksuaaliterapia on keskusteluapua, jossa etsimme konkreettisia ratkaisuja ongelmiin. Lähi- ja etävastaanottomme auttaa kaikissa parisuhteeseen ja seksuaalisuuteen liittyvissä kysymyksissä.

Syitä tulla vastaanotolle voi olla esimerkiksi ruuhkavuoden ongelmat, uusperheen yhteensovittaminen, luottamuksen puute parisuhteessa, halujen eriparisuus, haluttomuus, seksiaddiktiot, riitely, ero, uusi suhde, seksuaali-identiteetti, traumat ja tunnelukot.

Vastaanotolle voi tulla myös mikäli sinua mietityttää muuttunut seksuaalisuus. Tätä voi tuoda esimerkiksi lääketieteelliset, iän tuomat tai terveydelliset ongelmat.

Uskallanko luottaa teihin? Miten olette hoitaneet tietoturvan?

Olemme luottamuksen arvoisia. Lähtökohtaisesti emme kirjaa etäneuvonnassa asiakkaidemme kertomia tietoja yhtään mihinkään. Mikäli erityistä tarvetta on ja siihen asiakkaan erikseen antama lupa – muistiinpanot tehdään käsin ja tuhotaan, kun niitä ei enää tarvita.

Olemme tehneet paljon selvitystyötä siihen, että etävastaanottomme ohjelmistot ovat turvallisia ja tieto kulkee täysin salattuna verkon yli.

Muistiinpanoja säilytetään kassakaapissa, kahden lukon takana. Pienenä toimijana muistamme asiakkaamme ja haluammekin pitää terapiapalvelumme inhimillisenä ja ihmisen kokoisena.

Onko parisuhde- ja seksuaaliterapeutti vaitiolovelvollinen?

Kyllä on. Mikäli asiakas antaa luvan muistiinpanojen tekemiseen, säilytetään ne asianmukaisesti suojattuna. Kun terapiajakso loppuu, muistiinpanot tuhotaan.

Tietoa voidaan jakaa vain asiakkaan luvalla muille osapuolille (esim. lääkärille, mikäli se helpottaa asioimista).

Terapeutti voi antaa asiakkaasta luottamuksellisia tietoja viranomaisille ilman tämän suostumusta ainoastaan tilanteissa, joissa kansallinen laki tai puuttuminen välittömään vakavaan vaaraan niin vaatii.

Teillä on 45, 60 ja 90 minuutin aikoja. En tiedä minkä pituinen aika kannattaa varata.

Suosittelemme yksilöaikoihin 45 ja 60 minuutin aikoja. Jos tulette etävastaanotollemme kumppaninne kanssa, niin 60 ja 90 minuutin ajoilla ehdimme käydä läpi asioita paremmin molempien osapuolten kannalta.

Mitä ensimmäinen käyntikerta pitää sisällään?

Ensimmäisellä käyntikerralla selvitetään tämän hetkinen tilanne ja taustaa, joka voi vaikuttaa ratkaistavaan ongelmaan (esim. lääkitys, sairaudet, tausta).

Tärkeintä on tulevaisuus, asetamme yhteisen tavoitteen siihen mitä terapiajaksolla halutaan saavuttaa.

Ota rennosti. Sinun ei tarvitse erityisesti valmistautua vastaanotolle, ammattitaitoinen terapeuttimme kyllä osaa kysyä oikeat kysymykset.

Mitä tarkoittaa ratkaisukeskeinen terapia?

Tarjoamme lähtökohtaisesti ratkaisukeskeistä terapiaa, joka tarkoittaa sitä että keskitymme akuuteimpaan ongelmaan, johon halutaan ratkaisu juuri nyt.

Tyypilisesti ratkaisu löytyy 1-5 käyntikerralla.

Ratkaisukeskeisessä mallissa etuna on että usein yhden ongelman ratkaisu helpottaa usein myös muiden ongelmien purkua.

Onko etäterapia tehokasta?

On. Tutkimusten mukaan etäterapia on yhtä tehokasta, kun vastaanotolla tapahtunut terapia. Plussana etäneuvonnassa on mahdollisuus löytää apua ilman maantieteellisiä rajoja ja asioinnin helppous.

Meidän etäterapiassa tunnelma on lämminhenkinen ja asiakkaat ovat kokeneet saaneensa erinomaisesti kontaktin terapeuttiin myös etänä.

Varauksen tekeminen PARISUHDETERAPIAAN JA SEKSUAALITERAPIAAN

Ajat varataan ja maksetaan verkkopalvelumme kautta. Kun olet vahvistanut varauksen nettikaupassamme, saat automaattisesti ohjeet ja nettivastaanoton linkin sähköpostiisi, jolla pääset etäneuvontaan varattuna aikana.

Etäterapiassa suojattu etäyhteytemme toimii tietokoneen ja kännykän selaimessa. Varmista, että sinulla on etäyhteyslaitteessasi vähintään toimiva mikrofoni.

Videoyhteys ei ole pakollinen, mutta helpottaa kontaktin luomista terapiaistunnossa.

Varauksen siirtäminen tai peruuttaminen

Ajan voi siirtää veloituksetta vuorokausi ennen varattua tapaamista soittamalla meille numeroon 050 305 2629, tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@intohimohuoltamo.com, jossa ilmenee peruutettava aika ja puhelinnumerosi.

Jos haluat peruuttaa ajan kokonaan, palautamme 50% maksusta, mikäli peruutus tehdään vähintään vuorokausi ennen varattua aikaa. Ilmoita peruutuksesi sähköpostiimme info@intohimohuoltamo.com. Sähköpostissa tulee ilmetä peruutettava aika, varaajan nimi, puhelinnumero ja tilinumero maksun palautusta varten.

Ilman peruutusta lunastamattomille varauksille emme palauta maksua.

Vastaanotollamme on vahva yksityisyydensuoja ja salassapitovelvollisuus.

Parisuhdeterapeutti ja seksuaaliterapeutti Jonna Närhi

Parisuhdeterapeutti Jonna Närhi mediassa

Jäikö kysyttävää?

Jos jokin asia jäi mietittymään, niin voitte soittaa Jonna Närhelle numeroon 050 305 2629 tai lähettää sähköpostia jonna@intohimohuoltamo.com