Meistä

Parisuhdeterapia ja seksuaaliterapia kuvituskuva

Intohimohuoltamon tehtävänä on auttaa ihmisiä parantamaan ihmissuhteitaan, seksielämäänsä ja itsetuntemustaan. Tälle matkalle tarjoamme suosittuja verkkokursseja, koulutuksia ja terapiapalvelua.

Kanssamme kuljet kasvumatkalla.

Kehityksen voima on Sinussa.

Miten tavoitat meidät?

Palvelemme etänä ja sovittuina aikoina vastaanotollamme. Vastaanottomme sijaitsee Lahdessa kävelymatkan päässä Matkakeskuksesta, Launeen perhepuiston vieressä.

Ajanvarauksen voit tehdä koska tahansa kalenteristamme. Jos sinulla on kysyttävää voit myös soittaa tai laittaa viestiä.

Vastaanotto (vain ajanvarauksella):
Tapparakatu 13
15610 Lahti

Asiakaspalvelu:
050 305 2629 (myös WhatsApp)
info@intohimohuoltamo.com

Muut sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi@intohimohuoltamo.com (myös .fi päätteellä tavoittaa).

Jonna Närhi

Jonna Närhi, parisuhdeterapeutti

Parisuhde- ja seksuaaliterapeutti, vuorovaikutusvalmentaja, NLP- ja Mindfulness-ohjaaja

050 305 2629, jonna@intohimohuoltamo.com

Olen yrittäjä, puhuja, parisuhde- ja seksuaaliterapeutti ja seksologi. Lisäksi olen kouluttautunut mm. NLP-valmentajaksi (neurolingvistinen ohjelmointi on toimintamalli, jonka avulla muutetaan ajattelutapaa, jotta voidaan toimia eri tilanteissa parhaalla mahdollisella tavalla). Valmentamisen, kouluttamisen ja terapiapalveluiden lisäksi olet saattanut lukea parisuhteeseen- ja seksiin liittyviä asiantuntijahaastatteluitani eri medioista (mm. Ilta-Sanomat, Iltalehti, Me Naiset).

Yksi tärkeimmistä taidoistani on kyky kertoa asioista selkeästi ja inspiroivasti niin, että siitä saa konkreettisia työkaluja asioiden työstämiseen, kuin myös innostuksen niiden toteuttamiseen. Parhaassa tapauksessa työni ennaltaehkäisee suurempia ongelmia.

Hyvät kommunikaatiotaidot eivät rajoitu parisuhteeseen, vaan täysin samat lainalaisuudet ovat käytössä joka ikisessä ihmissuhteessa. Hyvät kommunikaatiotaidot ovat myös yksinkertaisempia, kuin yleensä kuvittelemme. Ihmissuhdetaidot ovat myös täysin opeteltavissa olevia asioita.

Ajan terapiavastaanotolleni voit varata täältä.

Mikäli haluat kehittää parisuhdettasi kurssin avulla (kurssin voitte käydä silloin, kun teille parhaiten sopii), niin hyppää mukaan Rohkeasti rakkaudessa parisuhdekurssille.

Mikäli haluat kehittää vuorovaikutustaitojasi helpolla tavalla, niin tule mukaan positiivisen vuorovaikutuksen nettikurssillemme
!

Eliel Arkki

Markkinointi, tekniikka, NLP-ohjaaja

044 745 2183, eliel@intohimohuoltamo.com

Tervehdys, olen Eliel. Minulla on pitkä ura markkinoinnin ja viestinnän parissa, sekä yrittäjänä. Olen myös sertifioitu NLP-ohjaaja. Teen paljon sisällöntuotantoa Intohimohuoltamon valmennuksiin ja koulutuksiin, jotta tarjontamme on mielenkiintoista ja samalla hyödyllistä. Valmennan myös viestinnästä, rohkeudesta ja vuorovaikutuksesta. Tapaamme myös seminaareissa, joissa toimin Jonnan sidekickinä ja pidän huolen siitä että saamme päiviin myös miesnäkökulmaa.

Arvomme ja filosofiamme

Vastuullisuus

Tarjoamme tutkittua tietoa ja työkaluja. Kaikkien materiaaliemme laatimisessa ovat mukana ammattilaiset, joilla on asianmukainen koulutus. Teemme tätä täydellä sydämellämme. Mikäli emme ole jostain syystä paras apu teille, pyrimme neuvomaan teidät parhaan tuen piiriin.

Elämyksellisyys

Paketoimme tapahtumamme ja valmennuksemme niin, että jaksat pysyä mukana alusta loppuun. Valmennuksemme ovat hyödyllisyyden lisäksi myös viihdyttäviä. Valmennuksissamme pääset kokeilemaan ajattelua avartavia harjoituksia turvallisessa ympäristössä. Positiivisuuden kautta pystymme kääntämään myös haasteet voimavaroiksi ja tavoitteiksi. Haluamme tuoda esiin parhaan version sinusta itsestäsi.

Puhuttelevuus

Tarjoamme idean ja työkalut uudenlaiseen rakentavaan ajatteluun. Oivallutamme avaamalla myös asioiden syitä ja taustoja. Olemme selkeitä. Tuemme teitä matkan varrella. Muutoksen voima löytyy sinusta. Meidän kanssamme joudut haastamaan itseäsi ja kyseenalaistamaan toimintamallejasi sekä ajatteluasi. Lopulta se palkitsee, sillä ainut tapa saavuttaa tavoitteensa on tulla myös itse mukaan muutokseen.

Parisuhdeterapeutti ja seksuaaliterapeutti Jonna Närhi

Asiantuntijana lehdistössä

Jonna on esiintynyt paljon mediassa asiantuntijana parisuhteeseen, seksuaalisuuteen ja vuorovaikutukseen liittyen.

Lue juttuja alta.